top of page

JAK PROBÍHÁ PROCES TVOŘENÍ PRO VÁS?

Aktualizováno: 13. 10. 2021



1. Vaše Duše začne silně volat po kódech, které na Vás čekají tak, jak bylo na úrovni našich Duší ujednáno.

2. Propojíme se spolu emailem/messengerem.

3. Pro naše hlubší propojení mi stačí pouze komunikace s Vámi. Nepotřebuji datum narození ani aktuální foto. Jsme spolu v energetickém propojení, ze kterého se načítá vše potřebné k tvorbě.

4. Domluvíme téma Vašeho obrazu. Tady nastávají 3 možné varianty procesu, na jejichž konci je vždy finální téma pro Vás.

MÁTE UŽ NAPROSTÉ „JASNO“ = téma je jasné, není třeba nic víc ladit, jen se spolu pobavíme o tom, zda jsem ho já pochopila správně.

TÉMA SE VÁM „RÝSUJE“ = naskakují témata, která byste si přáli obrazem podpořit. Energie jsou multidimenzionální/multi-vrstevnaté je tedy možné zahrnout opravdu mnoho témat. V tomto případě mi napíšete to, jak daná témata vnímáte a spolu ještě doladíme v naladění na Vás a Vaši cestu téma „jasněji“ definované. Většinou nám vše krásně plyne a finální téma „vykrystalizuje“ téměř „samo“.

TÉMA NEMÁTE = ne, že byste ho neměli vůbec, ale jste ve fázi, kdy plně cítíte, že Vesmír, Vaši průvodci a hlavně Vaše Vyšší Já/multidimenzionální supervědomá Duše ví nejlépe, co nyní potřebujete k tomu, abyste se na své Cestě cítili plně podpořeni a mohli se skrze další akční kroky posunout kupředu. V tom případě mi necháváte plnou důvěru a „volnou ruku“, aby skrze mne „proteklo“ to nej pro Vás v daném tady a teď.

Téma většinou přijde většinou nejpozději s obrazem skrze mé pocity, prožitky a dále se vám společně s energiemi obrazu rozkrývá tak, jak i Vy procházíte svým osobním procesem poznání.

5. Ještě před samotným tvořením požaduji uhrazení plné částky za obraz na můj účet u Fio banky a zaslání komplet dodacích údajů. Malé obrazy 40*40cm je možné poslat Zásilkovnou, ostatní DPD kurýrem. Dopravu do jiných zemí vždy domluvíme předem.

6. A dál už je to na božském načasování. Někdy vznikne obraz pro Vás za pár dní, někdy do několika týdnů či měsíců. Vědomě to neprotahuji, ale naslouchám jasnému vedení, kdy pro Vás tvořit, protože i to je vždy spojené s událostmi na více úrovních našich životů.

7. Jakmile obraz pro Vás dokončím, posílám foto z procesu tvorby. Někdy i video.

8. Je-li to v souladu s tím, co nyní potřebujete, přichází k obrazu i psaný nebo mluvený aktivační vzkaz pro Vás, který Vám poté posílám, abyste se s kódy obrazu ještě více propojili na své lidské i spirituální úrovni.

9. A pak už obraz zasychá, roste, ukotvuje barvy, kódy, struktury.

10. Ve finální fázi obraz lakuji, opatřím háčkem a posílám po domluvě na Cestu za Vámi.

11. Po celou dobu procesu jsme v laskavém propojení a dáváme si prostor tak, jak je třeba.

8 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page