top of page

KAM DÁVÁŠ POZORNOST, TO ROSTE...

A platí to - bohužel i bohudík - pro všechny oblasti, kterými se naše mysl zaobírá.


Jsme stále na začátku tohoto "nového" roku. Co v něm toužíme posilovat? Na co se toužíme zaměřit?


Mnoho lidí si nyní dává spoustu nových záměrů, které mnoho z nich ani nezačalo naplňovat nebo už s nimi rovnou zkončili . To jsme my, lidé. Po zbytek roku si to pak většinou vyčítáme a další rok to zkusíme znovu...A třeba to nakonec i vyjde.


Osobně si nyní žádné konkrétní záměry zatím nedávám. Vím, v jakém pocitu chci být a ten si doslova hýčkám během dne, kdy se ním vědomě propojuji nebo v meditaci.


Ladím se na ten otisk božství v sobě. Na blaženost, lásku, svobodu a hojnost, kterou chci prožívat. Na to, na jaké Planetě to chci prožívat. Jak chci, aby vypadala, jak se na ní chci cítit já. Jaké Bytosti toužím potkávat. S kým a na jaké vlně chci spolu-tvořit to nové, co se rodí.


Jaký pocit chci cítit v našem domě, jak chci vnímat naše rodinné vztahy...co toužím prožívat na naší zahradě, jak by měla vonět, být barevná...co na ní má růst...


A na spoustu dalších věcí se ladím...


Věřím, že spousta z vás se na to ladí také, ALE - A POZOR - TADY JE PRÁVĚ JEDEN Z HÁČKŮ a šlo by jít do mnohem větších detailů, což by bylo fakt na dlouhé psaní i čtení...a neříkám, že jsem to dřív nedělala také...


Na nový rok se sice ladíme, ale záměrujeme úplně blbě. A to doslova...


Místo toho, abychom se ladili na zdravé, harmonické, vitální a pružné tělo, ladíme se na to, že "letos chci víc cvičit, běhat, posilovat, abych nebyl tak vyřízenej, když jdu do schodů". Záměrně přeháním .


Pokud toužíme po zlepšení stravovacích návyků, často si říkáme "už nebudu jíst tak blbě, budu jíst zdravěji" místo toho, abychom si jen myšlenkou do svého pole přitahovali ten nejlepší možný způsob stravy pro naše tělo, který nás vyživí, zharmonizuje, ukotví v těle nebo nechá naopak více vzlétnout.




A v čem vnímám velmi častou chybu - jsou naše přání typu: "přála bych si, abychom tolik netýrali Zemi, abychom jí nedrancovali, nezahlcovali toxickými technologiemi, energiemi..."


JENOMŽE - KAM JDE POZORNOST, TO ROSTE.

Neříkám, že vše nefunkční máme popírat. Ono to tu prostě je.

Co ale vnímám celým svým srdcem je to, že ve všem se čeká na naše velké ANO změně - nejprve hlavně sám/sama v sobě.


Čeká se na velké probuzení. Na náš sestup do srdce. A ten se děje přes přepis našich "programů" co by jak mělo vypadat, probíhat, dít se...



Čeká se na velké povolení. Čeká se na to, až skrze svou "nepohodu" nazřeme na to, že by bylo možná dobré "něco" s tím udělat. A tak začneme měnit sebe. Klidně v úplné jednoduchosti.


A postupně, postupně budeme k sobě více a více laskaví, začneme otevírat své srdce, začneme přenastavovat svou mysl. A pak to přijde...NÁŠ ŽIVOT SE ZAČNE MĚNIT, NAŠE "ZÁMĚROVÁNÍ" UCHOPÍME VÍCE TVOŘIVĚ A SVOBODNĚ.


NADECHNEME SE DO LASKAVOSTI A LÁSKY SVÉHO SRDCE A TO "SAMO" ZAČNE MĚNIT MNOHÉ...

ZEMĚ SKRZE NÁS ZAČNE OPRAVDU SVOBODNĚ DÝCHAT. A MY JI KONEČNĚ UCÍTÍME. A pak...pak celým svým Bytím pochopíme, že nikdy nic nemůžeme změnit než sami sebe...A to vede do obrovské vnitřní svobody. Do obrovského rozhodnutí růst a stát se stromem hojnosti pro sebe sama i pro ty, kteří se jí skrze naše pole touží dotknout.



Ta hojnost pak proudí celým naším polem a jde až do jádra Matky Země, kde předá jasný signál o naší proměně...a ona...ONA SE NADECHNE S NÁMI...


VŠECHNO TU TOTIŽ UŽ JE. VOLNÉ TECHNOLOGIE TU JSOU. ZEMĚ VE VYŠŠÍ VIBRACI TU UŽ JE. TO JEN MY SAMI CELÝ TEN PROCES BRZDÍME SKRZE NAŠE VLASTNÍ LPĚNÍ, STRACHY, OBAVY, ZBYTEČNÉ LITOVÁNÍ (SEBE SAMA I OSTATNÍCH)...


JSI SVOBODNÝM TVŮRCEM. MŮŽEŠ JÍM BÝT KDYKOLIV SE PRO TO ROZHODNEŠ. ZVU TĚ DO TOHO. ZVU TĚ DO TÉ VELKOLEPÉ A HRAVÉ TVORBY, KDE NIKDY NEVÍŠ, JAK TO CELÉ DOPADNE A PŘITOM VŠEM DRŽÍŠ POLE ZÁZRAKŮM, ABY SE UDÁLY TAK, JAK JE V NEJVYŠŠÍM SOULADU S TEBOU SAMÝM I CELKEM.

JE ČAS DO TOHO PROSTOUPIT. JE ČAS TO CELÉ OPRAVDU ŽÍT. V REALITĚ VEZDEJŠÍ. V REALITĚ KAŽDODENNÍ...




S láskou objímám, Dea


PS: Toto téma má samozřejmě mnoho vrstev. Tohle je jen jedna z nich.

6 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page