top of page

Pozvánka na mou výstavu a meditaci "SRDCE V MÍRU"

Milí přátelé, Tímto vás tedy už zcela oficiálně zvu na poslední dny své laskavé výstavy vysokovibračních energetických obrazů s kódy Nové Země, které otevírají srdce - TRVÁ UŽ JEN DO NEDĚLE 27.2.2022 a její brány se uzavírají v 17:00.


Cestujete-li z dáli, naplánujte si čas na procházku v okolí muzea/"zámku"....máme tu nádherné parky a výborné kávy :). Více info o tom, kam u nás v Chocni zajít najdete tu :).


A TEĎ JEŠTĚ TA EXTRA POZVÁNKA NA SPOLEČNOU SOBOTNÍ MEDITACI "SRDCE V MÍRU" - více detailů najdete v aktuálním videu a v tomto příspěvku na FB.



KDE: Orlické muzeum v Chocni

PŘICHÁZET MŮŽETE OD 9:30.

ZAČÁTEK MEDITACE: 10:00

TRVÁNÍ: max 1 hodina, ale často jsou to i jen desítky minut :)

PŘÍSPĚVEK: 20Kč (= vstupné do muzea ;))


K uspořádání této společné laskavé meditace jsem velmi volána svým srdcem. Pokud bych vám ji nenabídla, budu si to později vyčítat :)...Nejlepší čas je TEĎ :).


Zvu vás tedy, ať už meditujete či ne, do laskavého sobotního kruhu, ve kterém se v jednoduchosti propojíme a ve kterém budu držet láskyplnou energii pro každého jednoho z nás.




Meditace pak přijde v aktuálním TADY A TEĎ. Není třeba nad ničím přemýšlet, vše se nám "ukáže" v ten nejsprávnější čas.


Meditace vedu v rámci ženských kruhů v Chocni a channeluji také vzkazy k aktivačním obrazům, které tvořím. Mé pole je velmi laskavé, podporující a láskyplné.


Pojďme se dotknout míru v sobě, ať ho můžeme pociťovat i okolo nás...Je čas...


S láskou a v lásce,

Milena Dea💎


PS: Děkuji všem, kteří se už na společnou meditaci hlásí...budete cestovat i z velké dálky...moc si toho vážím. Vy víte...společně dokážeme nejvíc...❤🕊🙌🌊🌈





11 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page