top of page

Zvukový Otisk - VOLÁNÍ DUŠE

Aktualizováno: 26. 7. 2022

Nová služba pro Vás.


Milí přátelé,


S láskou, radostí a vděčností vás srdečně zvu do této nové služby, která mi do mé reality sestoupila velmi impulzivním způsobem před týdnem.


Během pár dnů mne provedla narovnáním mnohého uvnitř mne samé (integruji to neustále) a já jsem velmi vděčná všem Bytostem, které u toho byli se mnou za jejich obrovskou lásku, podporu a sdílenou otevřenost v celém tomto "procesu narovnávání a léčení".


Tuto službu vnímám u sebe jako VELMI DOČASNOU.


Proto nyní nabízím svůj hlas, čas a prostor všem, které si silně zavolá.


Jedná se o max. 10 - 15 minutovou nahrávku ve formě "mini ztišení/meditace/uvnitřnění", která obsahuje vše, co potřebujete v teď a tady slyšet a která vám dorazí v tom nejvíc nej načasování.


V naladění na vaši Duši přinesu vzkaz pro TEĎ A TADY. Může to být melodie, zvuky souladné i nesouladné, znělé i neznělé, ladivé i rozladěné, ticho, smích, vítr...prostě cokoliv, co má být vyřčeno a slyšeno.


Pracovat to s vámi může velmi různorodě. Může dojít i k pocitu "naštvání", kdy uvolníte ze svého pole či vědomí něco, co s vámi není ještě úplně v souladu a je dobré to "pročistit, pustit".


Může to být ale i zcela blažené a dokonalé pohlazení, které vás na vaší Cestě povzbudí a uklidní.


Vše je v naprostém pořádku a já jen naslouchám, co pro vás předat. Hlavou nemusíme vůbec "vědět", stačí cítit srdcem.


*****


S láskou a vděčností sdílím některé z ohlasů od vás, za které jsem velmi vděčná:


"Milá Deo moc děkuji za nahrávku bylo to pro mě neuvěřitelně krásné a silné." Hanka


*****


"Božská Deo :). Plakat jsem začala už jen u prvních slov...a pláču až do konce...zařehtání překvapení a ke konci vysvětlení :). Oooo, má Milu milovaná z celého srdce ti děkuji...." Jitka


*****


"Milá Mili, naprostý úžas, na 100 % jsi se trefila do toho, co nyní opravdu potřebuji. Je to pro mě obrovská podpopora s láskou vytvořená přímo pro mě. Pomohla jsi mi s dalším dílkem puzzle na mé cestě k sobě samé. S dojetím moc děkuji.


A přeji ať se toto tvé nádherné autentické tvoření dostane ke všem duším, které jsou na něj již připravené a otevřené...... Ještě jednou obrovské děkuji.


A ta sanitka neva (pozn.v nahrávce byl slyšet její zvuk, jak projížděla kolem :)), možná i ta mi měla něco vzkázat, nebo připomenout něco, co jsem neměla dlouho zpracované. Asi mi měla připomenout moji větší vděčnost, víš. Tak děkuji." Jitka


*****


"Na počátku přišly slzy (hlavně levé oko) a velká radost a vděčnost za propojení s průvodci. Nahrávku jsem si pouštěla dvakrát, abych si ji lépe vychutnala, ponořila se do ní. Lépe uchopila, co cítím, co se se mnou děje. Během nahrávky jsem hodně silně cítila oblast třetího oka, celkové „lechtání“ lebky, hlavně vzadu, v oblasti kde by měla být mimotělní kauzální čakra.


V průběhu Tvého zpěvu, v různých úsecích, jsem si uvědomovala, že to znám… jako by se mi energie proudící od Tebe ke mně, transformovala na obrazy. S nimi přicházely různé pocity jako radost, láska, něha, síla, úleva. Je to zvláštní, ale jako bych ucítila malinko i tíhu a bolest, která duši někdy sužovala. Cesta duše napříč mými inkarnacemi….je to možné?


Přišlo uvědomění rozdílu, v jaké lehkosti a radosti je původní nastavení naší duše, které přes naše programy a vzorce často nejsme schopni vnímat, na tož s takovou lehkostí bytí žít! Jak jsme od prvopočátku nastaveni a k jakému životu v radosti a hojnosti všeho, jsme stvořeni.


Tóny byly něžné a hravé, jako když svítá, potůček klokotá, na rostlinkách se chvějí ranní kapičky rosy, vítr zpívá svou písničku, ptáčci zpívají…. Jako bych zažila svou esenci duše prostřednictvím všeho, co mě obklopuje, a je tady každičký den pro každého. Žádná „tíha, smutek, starosti“, jenom láskyplné, radostné bytí.


Po poslechu jsem šla tvořit, ale byla jsem toho plná, a tak jsem si řekla, že to vše půjdu „za čerstva“ sepsat. Cítím stále otevřenou korunní čakru a s ní silně proudící energii. Hlava celá lechtá, jako bych byla někde jinde.


Vnímání jiné reality…velký přesah všeho… Také srdce vnímám do široka otevřené. Když do něj nahlédnu vnitřním zrakem, jako by se rozklenulo, abych uzřela ten největší poklad ve mě… svoji Duši… Je tam, v kráse své zářící esence, moudrá, radostná…konečně se plně vnímáme…nebo spíše já ji! Ještě nikdy jsem ji takto neviděla…


Z těchto míst také cítím silnou energii a hlubokou lásku, propojení. Je to nádhera Deo, z celého srdce děkuji." Monika


*****


Jako ochutnávku pro vás mám melodii, která mi přišla "jen tak" :).


Pokud si vás tato služba zavolá, prosím propojte se se mnou přes tento formulář, případně můžete napsat na můj messenger.


Ráda se s vámi "osobně prolnu" :).


OTEVÍRÁM TAK PROSTOR PRO OMEZENÝ POČET BYTOSTÍ, a pak se uvidí, co dál :). Nechám se vést silnými impulzi svého srdce.


CENA, KTERÁ MI ZA TUTO SLUŽBU PŘIŠLA JE NYNÍ OTEVŘENÁ A JE ZCELA NA NACÍTĚNÍ VAŠEHO SRDCE. To, co bude zcela v souladu s Vámi při zasílání peněz, bude v souladu i se mnou. Pole je otevřené a pro každého je tu mnoho možností k růstu :).


Těším se na všechna láskyplná propojení, která si spolu dovolíme zažít :).


S láskou a vděčností,

DEA


PS: Zpívejme, malujme, tancujme, tvořme...vracejme se sami k sobě. Naše Duše po tom velmi volají...ať se uvidíme, ucítíme a ještě více spolu-tvoříme nově nové...Děkuji za to MOC! :)




195 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page