top of page

MEDITACE K PROPOJENÍ S FRAKTÁLY SVÉ DUŠE

Propojení s diamantovými kódy aktuálních energií a moudrostí jednotlivých částí Tvé Duše. Podpora na pozemské cestě. Vstoupení do plno-prázdna sebe sama.


Překrásná mnou channelovaná meditace pro Tvé aktuální tady a teď.


Chceš se ještě více propojit se svou Duší, intuicí, těmi, kteří už čekají na vaše setkání i v této realitě?


Nabízím Ti nádhernou podporující meditaci ve velmi jemných a podporujících energiích klidu a míru, ve které se setkáš sám/sama se sebou, s nádhernými částmi své Duše, které přijdou, aby Tě podpořili na Tvé cestě poznávání sebe sama.


Je to laskavé, je to léčivé, je to hladivé a je to přesně pro tento čas, pokud si Tě to zavolá.


Děkuji za vaše sdílení prožitků s ní...

"Pohladila po duši a srdci... ❣️Právě dnes byla podporou a slzy tekly... Máte hladivý a léčivý hlas... 🙏"



JAK S MEDITACÍ PRACOVAT A V ČEM TI MŮŽE V KAŽDODENNOSTI POMOCI?

Stačí jen relaxovat, dýchat a být...Nehledej v tom nic složitého :).


S meditací můžeš pracovat jednorázově nebo se jí nechat opečovávat a vyživovat kdykoliv, kdy to zacítíš. Mě velmi pomáhá i v čase shonu či vnitřním stresu k velkému ztišení se a uvědomění si toho, co je opravdu podstatné...


💛Vede mne do bodu 0, ve kterém nemusím nic a je možné vše.

💛Z ní vystupuji v lehkosti. Očištěna, vyživena a naplněna láskou, která skrze ni proudí.

💛Přistupuji pak i k sobě s větší láskou a laskavostí.

💛Lépe vnímám své potřeby.

💛Lépe vnímám, co je podstatné a kde mohu být více v nadhledu.

💛Lépe vnímám z nadhledu sebe samu i druhé.


Stačí "jen" udělat si pro sebe minimálně 25minut času, kdy Tě nikdo nebude rušit - TY SE NIKÝM NENECHÁŠ RUŠIT :) - a ponoříš se do svého dechu...do ČASU, KDY NEMUSÍŠ NIC...JEN DÝCHAT, RELAXOVAT, BÝT.


CO MŮŽEŠ BĚHEM MEDITACE CÍTIT, VNÍMAT?

Mohou Ti přicházet energetické prožitky přes tělo - jemné či silnější "štipkání", vibrování těla, kdy se plní Tvé buňky léčivým a blahodárným světlem lásky.


Mohou Ti přicházet jasné vize, obrazy, ve kterých k Tobě bude Tvá Duše, Tvé Vyšší Já, Tvé Božství promlouvat tak, abys rozumněl/a.


Můžeš klidně i usnout - i to je v pořádku - vše funguje i tak, jen je pro Tvou mysl lepší, když si zkušíš meditaci zopakovat bez toho, aby neusnul/a (ideálně v sedě, pokud v leže usínáš :)) a učil/a se vnímat energie, které k tobě skrze můj hlas a Tvé tělo hovoří. Bude se Ti to hodit i v okamžicích, kdy k Tobě hovoří jiní a Ty jsi schopen/schopna vnímat energii proudící za jejich slovy. Pak i líbivá slova můžeš prokouknout jako manipulaci či nepravdu, která na první dojem vůbec tak "nevypadá".


A CO KDYŽ NECÍTÍM VŮBEC NIC? JE NĚCO S MEDITACÍ NEBO SE MNOU ŠPATNĚ?

Z počátku nemusíš cítit vůbec nic. To když jsi ještě "hodně v hlavě" a odpojený od svého těla. I to je ok. Ten čas přijde. Nevzdávej to a znovu a zas zkoušej nořit se do energie meditace. Ona je na 1000% správně :) a ty taky :).


Když vytrváš, budeš možná velmi překvapen/a, jak moc Tě takových 25 minut dokáže vyživit a přinést útěchu, povzbuzení, motivaci nepřestávat a jít dál. K sobě...


Do svého srdce.

Do svého klidu a míru.

Do své pravdy Pravd.


Cena za meditaci je 333Kč.


Po úhradě posílám meditaci v mp3 verzi tak, že si ji můžete stáhnout do svého mobilu a meditovat s ní klidně i offline v přírodě nebo kdekoliv vám bude libo :). Máte ji tedy k dispozici na celý život nebo dokud vám bude sloužit a nesmažete si ji :).


Máte dotaz? Sem s ním :)! Ráda ho zodpovím.


S láskou žehnám každé jedné z vašich cest,

Milena Zafira Dea



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page