top of page

RÁDA SI DOPŘÁVÁM KRÁSNÉ VĚCI – REFERENCE NA OSOBNÍ OBRAZ


Ráda si dopřávám krásné věci, které mě nějakým způsobem obohacují.


Tentokrát je to obraz od Mili. Není obyčejný a není pro každého, je jedinečný a je můj. Nese totiž ten nejkrásnější záměr, který jsem v sobě objevila.


Mili mi dala možnost nahlédnout do samotného procesu tvoření. WOW! Bylo to fascinující.


Viděla jsem naprosté odevzdání se něčemu vyššímu. Netvořila Mili, bylo tvořeno skrze ní. Nádherné FLOW!


Tolik jsem se na něj těšila a najednou je tu, u mě doma. A je to, jako by tu byla se mnou živá bytost, ke které si vytvářím upřímný vztah, která odráží mě samotnou, zná můj nejniternější záměr a podporuje mě v jeho manifestaci.


Není divu, že jsem se do něj zamilovala.


V obrazu vnímám celý Vesmír, jeho hloubku, tajemnost, nekonečnost, moudrost, sílu i jeho krásu. Vím, že tohle vše si nesu v sobě, vím že tohle vše v sobě každý den znovu a znovu probouzím a také vím, že ne vždy to jde hladce. A tak mi některé dny dává chuť tančit, jen tak být a radovat se ze života. A jiné dny, když v těch hloubkách potkám svá zranění, mi obraz pomáhá rozpomenout se na mou pravou podstatu, dává mi sílu svá zranění spatřit, s láskou je obejmout a postoupit zase o kousek dál.


Mili, v Tvé aktivační nahrávce, která je součástí obrazu, se dotýkáš přímo mého srdce. Vždy při ní pláči, směji se, raduji se a cítím tak silné propojení sama se sebou, s veškerým stvořením i tou vesmírnou divoženkou, kterou si mě v nahrávce nazvala a která ve mně opravdu ŽIJE.


Děkuji a raduji se za možnost propojit se s tak nádhernou a odvážnou ženou, která sdílí se světem svou vnitřní pravdu a své jedinečné dary.


Petra


(Petra je nejen úžasnou ženskou průvodkyní a její služby najdete na www.petrakostalova.cz)

27 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page