top of page

Reference na "tiché otisky" - Láskyplná harmonizační lázeň s Deou individuální a skupinová online

Tak. Kde začít? :) Možná tak, že i v tichu a prázdnu pro nás může být připraveno velké "plno" :).


Pokud Vás zajímá:

  • co to ty "tiché otisky" jsou,

  • jak "harmonizační lázeň V TICHU SEBE" probíhá,

  • a jak "TO" pro sebe můžete využít, mrkněte do tohoto článku.


Ve zkratce je to služba, kterou si můžete nádherně využít pro sebe jako podporu na Vaši individuální cestu, která pro vás přijde přesně tak, jak jste nyní připraveni ji uchopit a "rozbalit".


Já jsem jen prostředníkem, který vás s touto podporou propojuje, aniž bych do tohoto přenosu vkládala cokoliv jiného než záměr, ať pro vás proudí zdrojové kódy v té nejčistší a nejvyšší podobě lásky a božství samého. A pak už jen sedím a PŘIJÍMÁM a MÉ SRDCE k vám samo od sebe VYSÍLÁ VŠE, CO JE PRO VÁS PŘIPRAVENO.


Takto JSEM "funkční" ve své fyzické rovině. V té éterické nechávám konat svou Duši v souladu se Zdrojem a neřeším "co se pro nás děje" :). VÍM, ŽE JSME V BEZPEČÍ, CÍTÍM TO CELÝM SVÝM TĚLEM. Jsem v důvěře a cítím obrovskou lásku, která mnou protéká.


V celé té nádherné energetice "jen" RELAXUJEME, DÝCHÁME A JSME. PŘIJÍMÁME a VŠE SE DĚJE PRO NÁS.


Děkuji všem, kteří se se mnou dělí o nádherné zpětné vazby ve formě svých vnitřních prožitků, které mohou být opravdu "multivrstevnaté" a tak moc individuální, jak si jen umíme (nebo neumíme) představit :).



REFERENCE NA INDIVIDUÁLNÍ TICHOU LÁZEŇ - TICHÝ OTISK "V TICHU SEBE" (samostatná zpoplatněná služba, cena 2.000Kč - nyní zvýhodněná nabídka 666Kč, audio nahrávka)


"První slovo, které jsem vyslovila, bylo MAZEC. Již před obdržením tiché nahrávky od Dey se moje tělo, a to nejen fyzické, začalo ladit. Během prvního poslechu reagovalo nejprve zvýšenou aktivitou moje srdce, následně se zapojil celý krevní oběh.


Co se týče přepisů, pocítila jsem je na zcela nové úrovni. Přicházely v odlišných vlnách s odlišnou intenzitou. Mezi jednotlivými vlnami mi naskakovalo opakovaně heslo INFORMACE. Závěr přenosu byl pro ukončen jasně: KLID - TICHO - DOMOV.


Stručné shrnutí za mne? Intenzivní, nové prožitky spojené s okamžitou integrací. Vše proběhlo bez jakéhokoliv nutkání a potřeby vědět CO a JAK... Velká vděčnost nejen za umožnění být součástí, být při vzniku této nové nabídky..." Luci


Doporučuji! Z osobní zkušenosti je to jeden z velmi laskavých a podporujících zážitku, který můžu poslouchat každý den a dosycovat se přesně tím, čím je zrovna potřeba. Za sebe bych tuto službu nazvala energetická asistovaná koupel :)." Káťa

*****


"Přiletěl mi jedno dopoledne do schránky a moc dlouho se tam neohřál, moje vnitřní moudrost a trochu i zvědavost mě vedla k tomu si ho otevřít, hned!


Zvukový otisk V tichu sebe mě hned od začátku zavedl tam, kde mi bylo moc příjemně, ocitla jsem se v tichém laskavém náručí Univerza a prostupovala jsem postupně do stále lahodnějšího propojení s energií Zdroje.


Boží Láska mě obklopovala a pronikala úplně všude - do mého těla, do mého srdce, které se rozpínalo, do každé mojí buňky...


Říkala jsem si - toto chci zažívat stále a stále!!! Ať to nikdy neskončí!!!:-)


Přeji všem dopřát si Boží lázeň sami pro sebe. Deuška je nádherným průvodcem. Svou péčí, citem a pár něžnými slovy na začátku nahrávky nás prožitku Sebe dokonale otevře. Něhou pohladí a prohřeje vše, co léčení přivítá a my s důvěrou pokládáme se do Boží náruče a nasloucháme Božímu vedení pro aktuální Cestu a svůj let... Boží!!! 😊❤️🙏


Děkuji Dei nekonečně za možnost procítit sebe v Srdci a Domově mé Duše."

Pavla Geborah Isiriel, https://www.geborahisiriel.cz


*****


"Milovaná Deo, tak tohle je pecka. Nahrávku od Tebe “V tichu sebe” jsem si pustila opakovaně v různých svých rozpoloženích, naladěních.


Poprvé, kdy jsem cítila únavu po činorodém dni a svalila jsem se na gauč odpočívat. V tento den ani mé propojení se sebou nebylo nejjiskřivější, věnovala jsem se fyzickým činnostem a cítila, že má duše si žádá pozornost a ztišení.


Tvá slova v úvodu nahrávky začala uvolňovat mé tělo a dech. Najednou se v mém vnitřním vnímání objevila bílo-světle modrá barva a přes ní růžový opar. Poté, zatímco mé tělo se jemně oddávalo hlubšímu uvolnění, v prostoru čela a vrchní části hlavy se začal otevírat prostor… až tak, že bylo stále obtížnější myslet.


Přivítala jsem to prázdno v hlavě s vděčností a úlevou. Mé rty se začaly rozpínat do jemného úsměvu, jak mnou prostupovala lehkost a jemná hladivá energie, díky níž se i můj dech citelně prohloubil. Po nějaké chvilce mnou projelo… říkám tomu… šampaňské - takové to sametově jiskřivé brnění, vlnění zesílené energie. Zároveň se rozevřel prostor mého krku a hrudníku.


Lebedila jsem si v této koupeli a po chvilce zaznamenala i pocit energetického obláčku v oblasti dělohy - energie se propojila se spodní mou částí, vnímala jsem jí celistvě. Když se na konci ozval tvůj hladivý hlas, nechtělo se mi vystoupit.


Až po chvilce, kdy jsem opět vstala, jsem zjistila, že má únava je ta tam, cítila jsem čerstvost, svěží laskavou energii, propojení se svou duší a jemné jiskření běhalo stále po mé kůži, tichý úsměv mě provázel dál.


V dalších situacích, kdy jsem poslouchala nahrávku znovu, jsem vždy vnímala hlubší a hlubší uvolňování mých vrstev a dechu, otevírání prostoru solar plexu a srdce a jako by lehký vánek vždy odvál myšlenky. Zesiloval vjem celistvě ukotveného klidu, propojení duše a těla - teď a tady tam kde právě jsem, i v každodenní realitě a energie jemně běhala po mém těle.


Připomínaly se mi pocity mně dobře známých energií, takové to blažené tetelení se v “Doma”, zdrojové energie mé bytosti, kromě té celistvé blaženosti v těle přicházely i z vyšší sfér otisky kvalit a světů mému srdci blízkých.


Cítím vděčnost a děkuji za tento DAR, který jsem skrze Tebe obdržela.


Tato nahrávka má silný harmonizační, léčivý a aktivační potenciál rozvzpomenutí se na svou božskou podstatu a propisuje se i do situací, našich reakcí a interakcí v každodennosti."

Petra Pathrami Zemanová, https://elfiness.com/


*****


"Drahá Milenko, teprve včera jsem našla prostor si užít spojení s tvojí nahrávkou tichého prostoru a spojení s Bohem, neboť toto vzácné ladění toto opravdu přináší...


Neuvěřitelně požehnaný čas jsem prožila. Tvé laskavé vedení mě přeneslo rovnou do náruče Boha... Ihned jsem cítila, jak se mi rozvibrovává srdce a tělo mě vedlo k hlubšímu dechu v této oblasti. Měla jsem nedávno vleklou virózu a propouštěla jsem svůj pradávný smutek a konečně jsem se mohla čerstvě nadechnout do srdce.


Potom mě vedl dech do břicha, dýchat do svého středu a později do podbříšku. Tato hluboká krajina mě po chvíli odnesla pozorností do krční oblasti a cítila jsem, jak expanduje tato oblast, tak mi vibroval celý krk. Cítila jsem štítnou žlázu, jak je aktivní a jak se blahodárně prokrvuje a ta vlna vcházela i do hlavy též z druhé strany od srdce.


Potom následoval čas, který si neuvědomuju, jen jsem byla přítomna, a pak už jsem jen slyšela Tvůj něžný hlas, které mě volal zpět do těla, ani se mi nechtělo :).


Byl to nepopsatelně nádherný zážitek, moje milovaná. Tak vzácný počin, co Ti přišel do vědomí, nedokážu ani popsat slovy, jak vzácné to je. Nekonečná vděčnost, Milenko drahá. Děkuji, děkuji, děkuji."

Renata

*****


"Doporučuji! Z osobní zkušenosti je to jeden z velmi laskavých a podporujících zážitku, který můžu poslouchat každý den a dosycovat se přesně tím, čím je zrovna potřeba. Za sebe bych tuto službu nazvala energetická asistovaná koupel :)."

Kateřina Uhmannová, http://katerinauhmannova.cz/




REFERENCE NA SKUPINOVOU ONLINE TICHOU LÁZEŇ - TICHÝ OTISK

(aktuálně zdarma, pouze online v daný čas bez záznamu)


"Dobré ráno, Deuško, díky za včerejší zážitek, bylo moc příjemné na chvíli spočinout v tichu a vnímat se. Na oplátku jsem ti chtěla napsat, co jsem cítila. Nejdříve jsem cítila tlak okolo hlavy až to přešlo v pocit jako když je nahoře otevřená a přijímá tudy energii. Potom se mi zdálo, že se otevírají další místa - třetí oko, krční čakra... postupně až dolů ke kořenové... zvláštní pocit, moc příjemný. Nepodařilo se mi tedy být neustále úplně v klidu - děti přišly hned 2x i přes instrukce, ale naštěstí před začátkem a občas ke mně dolehly nějaké zvuky, ale i tak jsem si to užila. Moc děkuji za krásný dar a těším se někdy na společné setkání na nějaké živé akci. Krásný den." Hanka


*****

"Byla jsem přítomná, zase jsem nás viděla propojené, energetické brány a zavedlo mě to dál do klidu a ještě dál.... Do božského napojení nitra.... A pak byl konec.... který pokračoval až do rána.....

Slovy..... nepopsatelné....

Děkuji Deo za tvorbu, kterou otvíráš hvězdné svitky poznání, mě si tím obohatila..... Děkuji, děkuji, děkuji....." Jiřinka Solvana Vašinová - léčivý tón křišťálových mís


*****


"Děkuji za krásný večer, pociťovala jsem krásný klid a takové příjemné usazení do těla, velikou lásku k sobě a ke svému tělu. Jak jsem tak ležela a užívala jsem si klid, tak mě vyrušil osmiletý syn. Přišel, obejmul mě a sdělil, že mě miluje. Sice mě vyrušil trošku z toho krásného klidu, ale energie působili i nadále a uvolinili se mi i zablokována záda." Petra


*****


"Chtěla bych Mileně Dee poděkovat za dnešní prožitek TICHA. My si mnohdy myslíme, že když si objednáme nějakou službu, tak platíme pouze za čas, který s námi daný člověk stráví. Ale tak to vůbec není. Už od rána jsem cítila, jak se tvé pole jemně ladí a jako by se i v mém těle spustily drobné procesy, kdy se narovnávaly disharmonie, abych já byla večer schopná přijmout a nechat sebou prostoupit tu nejvyšší vibraci ticha.


Pro mě, jakožto člověka s Genovým klíčem 24, jehož nejvyšší stav je právě ticho je tento proces, ponoření se do zdánlivé prázdnoty ticha, velmi intenzivní a důležitý.


Musím říct, že ač tvé řízené meditace miluji, tak tohle byl pro mě absolutní prožitek sebe. A nejen sebe, ale i prostoru, který kolem mě existuje. V jednu chvíli jsem měla pocit, že by se mé vědomí mohlo rozšířit a putovat galaxiemi.


Cítila jsem hřejivou energii v těle a vibrace v rukách, ale vše jsem vnímala v krásné jemnosti.


Bylo to nádherné zpřítomnění a ač jsem se uvolňovala do pouhého vnímání přišel mi v tom tichu záměr na restart všech starých programů, které mi již neslouží. Jako by si má duše o tuto deaktivaci řekla a pak mě znovu uvedla do uvolnění a vnímání vibrace lásky.


Děkuji, slova nejsou třeba, učíme se více a více vnímat jedna druhou beze slov."

Nakiria Maera, www.nakiria.cz


*****


"Ach...při poslechu jsem vnímala průtok energie, mravenčení konečků prstů rukou i nohou...popravdě nejsem moc vizualizační typ. Vnímám barvy. V začátku otisku, když tam má duše vycestovala, vnímala jsem kolem hlavy bílo třpytivé světlo, které mizí a nakonec při usazení do těla zas nádherný příliv této energie, který se vrací mnohonásobně prozářenější. A popravdě...hodně u něj vnímám...jak bych to popsala...časový průsek...i když měl otisk 15 minut, tak já ho vnímala jako fakt chvilku. Říkala jsem si: "Jako co? To už se mám zpátky usazovat do těla? Proč?" Prostě krásné..."




28 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page