top of page

Harmonizace a meditace s Deou no.3

Aktualizováno: před 6 dny

Přijď se propojit s klidem a mírem v sobě. Zvu Tě na meditační setkání, ve kterém se skrze dech a uvolnění svého těla dotkneš sebe.


Při svém ladění spolupracuji s jemně-hmotnými sférami našich Průvodců - láskyplných Bytostí Světla a skrze otevřené pole svého srdce přínáším dar harmonizace všech Tvých těl /fyzických i éterických/. Zvu Tě do tohoto pole, ve kterém vše pracuje pro nás tak moc, jak moc se tomu otevřeme :). Jsi v bezpečí, jsi podporován a milován. Nic za tebe nedělám, to ty tvoříš a píšeš svůj příběh lásky k sobě samé/mu.


Vždy když se sejdeme, je to i přes naši počáteční "rozlítanost" naprosto slastné, uklidňující a velmi vyživující setkání. Velký výdech pro neposedné myšlenky v hlavě a velký nádech pro naše srdce, která se touží zastavit a spočinout v míru sebe sama.


Kdysi dávno a v některých místech stále, žijí lidé v meditaci každý den. Meditace je naladění se na přítomný okamžik. Na vnímání svých potřeb, svého těla. Je o jemném sladění sebe sama s touhou a nadhledem své duše.


Pokud jsem schopen utišit svou mysl i v každodennosti. Neřešit minulost ani budoucnost, zastavit se a nadechnout do sebe...přichází klid, mír, vnitřní ticho a odevzdání se životu takovému, jaký je... Přichází naslouchání jeho rytmu a jasných impulzů, kterými nás vede do těch nejlepších řešení pro nás. Někdy je to akce, někdy je to zastavení se a spočinutí v sobě.


Čím častěji meditujeme, tím lépe se umíme vyklidnit i v napjaté/stresové situaci a vnést do ní klid, lásku a nadhled.


Tím dříve také rozpoznáme, když někdo překračuje naše hranice, my jdeme proti sobě a přitom je třeba říct DOST nebo JASNÉ NE. I v těchto situacích je pak jednodušší reagovat méně podrážděně, s láskou a jasností.


A to, že skrze meditaci dostáváme sebe, celé své fyzické tělo i těla jemněhmotná (např. aurické) do rovnováhy, je zase další level poznávání sebe sama, který už ve velkém dokazuje i nová věda (např. epigenetika či moderní neurověda).


Přijď vydechnout a zastavit se. Prostor je klidný a bezpečný. Chvilku popovídáme, naladíme se na sebe a své tělo a ke konci tě/nás provedu aktuální channelovanou meditací, která pro naši skupinku přijde.


Těším se na vše, co je pro nás připraveno.


Vše se děje v naprosté jednoduchosti. Žádné čáry máry :).

Anebo jo? :))) V případě dotazů se ptej.


PROSTOR JE OTEVŘEN PRO MAX. 10 ŽEN.



KDY: pátek 22.3.2024 od 18:00 do 20:00


CO S SEBOU:

  • pohodlné oblečení na sebe, ve kterém se cítíš dobře

  • podsedák, deka, polštářek, karimatka

  • teplé ponožky

  • uzavíratelná láhev s pitím

  • sebe a jakoukoliv aktuální náladu :)


Krásný den!

Dea


41 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page