top of page

SLUŽBA ZVUKOVÝ OTISK - Co to je?

Zvukové otisky jsou zvuky, tóny, ticho, ševelení, slova, melodie...je to všechno a nic. Služba, kterou nabízím pro rozkvět vašeho JÁ JSEM tady na Zemi :).


Přicházejí ke mě intuitivně, kdy já povětšinou, jakmile začnu tvořit skrze hlas, dopředu slyším další fázi toho, co mám ze sebe "vyloudit". Schválně píšu "vyloudit", protože i pro mne, to jsou často tóny velmi vysoké, které bych nezazpívala "tzv. kultivovaným hlasem" a jsou totálně "mimo můj hlasový rozsah". Často připomínají nějaký "pazvuk", vysoké tóny křišťálových mís, hlubší mrmlání. Jsou různě přerušované, "intonované", totálně "mimo" hudební ucho a "libozvuk".


Jsou to vesmírné ladičky, jejichž prvoplánem není "se zalíbit", ale přenést danou frekvenci do našeho ucha/těla, energetického pole. Tam vstupují, aby rozbily to, co mám být "rozsekáno na kusy" a v lásce přeskládáno jinak, nově, úlevněji...


Jdou hluboko do těla, buněk, DNA. Mám to vyzkoumané? Nemám :). Přepisují, léčí, hojí, přenastavují. Mysl toto často nedává, ale děje se u každého různě. Já to zkoumám i na sobě.


Prostupují tam, kam je třeba. Regenerují buňky, odplavují "nesloužící usedliny", dosycují nebeskou láskou a podporou.





JAK NA VÁS MOHOU PŮSOBIT?

Zde je to opět velmi různorodé. Mohou přinést velkou úlevu, radost, pochopení toho, co je třeba, přes vaše niterné pocity či vize. Mohou vás ale také zahltit spoustou myšlenek, posuzování, odsuzování. Vůči nahrávce samé či vůči mně samé. A vše je v pořádku :).


JAK ZVUKOVÝ OTISK VNÍMAT A JAK HO POSLOUCHAT/NACIŤOVAT?

Ideálně doporučuji udělat si na něj opravdu klid, čas a prostor, kde vás nikdo nevyruší.

Zklidnit svou mysl, uvolnit své tělo i pole do relaxu, výdechu.

A pak ho teprve zapnout.

A vnímat ho srdcem. To, co přichází jsou velmi podporující vibrace zhmotněné "do naší frekvence". Svým uvolněním, neočekáváním, přijetím, ho využijete na maximum.


CO KDYŽ SE MNOU ZVUKOVÝ OTISK VŮBEC NELADÍ?

I to se děje :).


  • Zvukový otisk vám ukáže, jak moc jste připraveni dotknout se sami sebe bez očekávání toho nejdokonalejšího nastavení.

  • Chcete vidět jen to krásné, slunečné, dobré? Nebo jste připraveni dotknout se i svého stínu?

  • A jak to máte s ostatními? Musí pro vás vypadat dokonale, abyste je přijali jako ty, kteří jsou hodni vaší lásky či pozornosti?

  • Co dělá otisk ve vašem těle? Necháte ho volně procházet tak, jak je nebo se mu bráníte a odmítáte ho jako "nelibozvuk"?

  • To jsou otázky, které si pokládejte. A dejte otisku více šancí se před vámi rozvinout do své dokonalé krásy i ve své "nedokonalosti".


CO MI ZVUKOVÝ OTISK MŮŽE PŘINÉST DO ŽIVOTA?

Jak jsem už zmiňovala, jedná se o zvuky, tóny, melodie, ticho, ševelení i totálně disharmonická "zvuková překvápka". Někoho hned pohladí po Duši, přinesou od ní zprávy. Někoho naopak "rozstřelí", vytočí, naštvou, aby se mohl na své pocity a emoce podívat (chce-li) a udělat si z nich závěr sám :). Když "nelibozvuku" dáte víckrát šanci opakovaným poslechem, můžete být ve finále překvapeni, co vše vám může otevřít.


Ještě jednou děkuji a těším se na vše, co s těmito otisky přichází pro mne i pro vás.


A pokud je fakt "nedáváte", tak taky v pohodě. Prostě není ten správný čas nebo máte použít "jako zkratku" něco jiného ;).


S láskou objímám a děkuji za důvěru,

Milena Zafira Dea


65 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page