top of page

LÁSKYPLNÁ HARMONIZAČNÍ LÁZEŇ S DEOU "V tichu sebe" (individuální i online)

Aktualizováno: 22. 4.

Milí přátelé,


zvu vás srdečně na láskyplnou harmonizační lázeň. Během této energetické lázně se stávám "prázdným kanálem", který skrze sebe zesiluje energetiku těch nejláskyplnějších zdrojových kódů čisté (nejvyšší) lásky a pravdy. V propojení se Zemí i Nebem jen jsem a užívám si přijímání této energie, která se skrze mé srdce šíří éterem k vám.


Co všechno se přitom děje je velmi individuální. Vždy jste v bezpečí a vždy se to děje v nejvyšším souladu s vámi.


Můžete zažívat:

  • nic

  • slastné ticho v sobě

  • klid a mír na srdci i Duši

  • barvy

  • vize, obrazy

  • mnoho jiného :)


Vše je vždy "šité" vaší Duší a Zdrojem přímo na míru vám samým a vaší cestě. Já nic neovlivňuji, jen v tom jsem a PŘIJÍMÁM, PŘIJÍMÁM, PŘIJÍMÁM.


A to doporučuji i vám :). Jen v tom sedět (nebo ležet) a být se sebou.

Jemně dýchat do svého těla a srdce. Dýchat energetiku vás samých zesílenou mým podporujícím přenosem.


Je to laskavé pohlazení, ztišení a povzbuzení.


Tato energetika nemusí přenosem samým končit. Zůstává ve vašem poli a vy z ní postupně integrujete vše, co je pro vás třeba.




JAK TATO LÁZEŇ PROBÍHÁ?

Možnosti jsou zatím 2 :).


1.INDIVIDUÁLNÍ TICHÁ LÁZEŇ - TICHÝ OTISK

Po vzájemné dohodě a úhradě 2.000Kč na můj účet u Fio banky (nyní zatím akční nabídka 777Kč) se naladím na zdrojové kódy pro Vaši cestu a stáhnu Vám je do formátu mp3, který Vám do 14 dnů pošlu na Vaši emailovou adresu. S tímto záznamem si pak můžete individuálně pracovat/harmonizovat/ladit se skrze něj na sebe/Zdroj, kdykoliv zacítíte.


Součástí otisku je krátký úvod i ukončení celého spočinutí, abyste se cítili bezpečně a měli časové ohraničení svého ponoru do sebe :).



Děkuji za krásné ohlasy, které mi k individuálním otiskům posíláte.


"Doporučuji! Z osobní zkušenosti je to jeden z velmi laskavých a podporujících zážitků, který můžu poslouchat každý den a dosycovat se přesně tím, čím je zrovna potřeba. Za sebe bych ho nazvala energetická asistovaná koupel." Kateřina Uhmannová





2. SKUPINOVÁ ONLINE TICHÁ LÁZEŇ - TICHÝ OTISK

Tato služba bude ještě ve dvou přenosech zdarma. Pak bude zpoplatněna.


  • Ve stanovený čas se spolu ve skupince sejdeme v aplikaci ZOOM.

  • Kamery můžete mít zcela vypnuté.

  • Mikrofony vypnu před začátkem přenosu všem.

  • Po začátku přenosu uzavírám místnost a ten, kdo nepřijde včas se už do místnosti nedostane (bez nároku na vrácení peněz - až bude služba zpoplatněna :))


To vše v zájmu našeho klidu a 100% naladění se na sebe. Nepotřebujeme se v takto krátkém čase rušit a chceme ho využít na maximum :).


Celkový přenos trvá cca 15-20 minut. Doporučuji si na něj vyhradit minimálně půlhodinu, ať máte jistotu, že se přihlásíte včas a jste vpuštěni do místnosti. A také ať nemusíte pospíchat zpět do těla. Je škoda sám sebe o tu slast připravit :).


Součástí otisku je krátký úvod i ukončení celého spočinutí, abyste se cítili bezpečně a měli časové ohraničení svého ponoru do sebe :).


Z přenosu zpět nepospíchejte. Doporučuji si v klidu všechny energie ukotvit do fyzického těla a vrátit se pomalinku zpět do svého prostoru, do svého tady a teď.


Pokud už pak nemusíte komunikovat s rodinou, běžte si dát sprchu a nebo jděte rovnou do hajan :). Nebo v nich už zůstaňte, pokud jste při meditaci leželi :). Když tuto možnost "prodlouženého ticha" pro sebe nemáte, nevadí. Energetika s vámi zůstane i přes "běžný provoz" :).


ZE ŽIVÝCH SETKÁNÍ NEBUDOU ŽÁDNÉ ZÁZNAMY (zatím).


Děkuji za krásné ohlasy, které mi k online otiskům posíláte.


"Děkuji za krásný večer, pociťovala jsem krásný klid a takové příjemné usazení do těla, velikou lásku k sobě a ke svému tělu. Jak jsem tak ležela a užívala jsem si klid, tak mě vyrušil osmiletý syn. Přišel, obejmul mě a sdělil, že mě miluje. Sice mě vyrušil trošku z toho krásného klidu, ale energie působili i nadále a uvolinili se mi i zablokována záda." Petra



V případě zájmu o skupinovou online lázeň mi napiště. Dám Vám vědět nejbližší termín, případně vás zařadím do info mailingu, ve kterém o této akci píšu zájemcům, jakmile vyhlásím nový termín.


CHCETE BÝT SOUČÁSTÍ SOUKROMÉ FB SKUPINY?

Z důvodu "ucelení energie" i našeho vzájemného sdílení s prožitky z "tiché harmonizace" jsem byla vedena založit samostatnou soukromou skupinku, kterou najdete zde Láskyplná harmonizační lázeň "V TICHU SEBE" s Deou a ve které se můžeme vzájemně inspirovat k přijímání energetických ZÁZRAKŮ A PODPORY do našeho života :). Jste srdečně zváni.




DOTAZY K TICHÝM OTISKŮM (individuálním i online skupinovým lázním)

Co když nejsem v tichu schopný vypnout hlavu a mám ji plnou myšlenek?

Co když při při poslechu usnu?

Mám při poslouchání otisku raději sedět nebo ležet?


Odpovědi najdete v mém videu na YT. Když nenajdete odpověď, ptejte se. Ráda odpovím :).


Těším se na setkání,

Dea



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page