top of page

TÝDEN LASKAVÉ TRANSFORMACE

Aktualizováno: 20. 1. 2022

ZVU TĚ, BUDE TO URČO ŽŮŽO!


Milé ženy, Zvu vás tentokrát do laskavého kongresu, kterého mám tu čest být součástí . Některé z vás Petra Košťálová a Lucka Bednářová znáte, takže vlákna se nám zase o kousek více propojují.



Pro Péťu i Luci jsem měla tu čest tvořit osobní energetické obrazy s kódy Nové Země. Pocity Petry ze setkání se svým obrazem najdete zde.

Během týdne budete mít možnost zhlédnout spoustu zajímavých osobností. Za mne je to určitě Tara Svobodová (doporučuju i její videa na Skutečný život na YT), @Verunity (je na Insta), Pavel Moric nebo i Denisa Celesta Kralovičová.

A rozhodně i videa Lucky s Péťou. Jsou to úžasné průvodkyně.

Tímto kongresem budou "veřejně" otevírat své dva programy AKTIVACE V ŽENU NOVÉ ZEMĚ (3.běh) a nově KURZ JEDINEČNÝCH PRŮVODCŮ.


Náš rozhovor s Péťou jsme natočily až napodruhé . Napoprvé Péťa nezmáčkla nahrávací čudlík...no i tak bylo řečeno vše, co mělo zaznít - minimálně pro nás dvě :))). Napodruhé se nám to už podařilo nahrát .

Rozhovor je velmi jemný, aktivační, srdce otevírající. Poprvé v něm takto "veřejně" vedu krátkou meditaci/vizualizaci ztišení, kdy sestoupíme do svého srdce a dotkneme se lásky v něm.

Podobná meditace nám přišla na ukončení našeho pátečního kruhu, tak možná proto se to napoprvé nenahrálo, měla tam prostě být tato verze :)).

Toliko ode mne. Prostě vás s nadšením v srdci zvu .


Objímám vás na každou jednu z vašich Cest.

S láskou a v lásce, Dea

6 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page